Hyvä työntekijä tarjolla

Sähköasentaja / Kiinteistöhuollon ammattilainen

Tervehdys ! Olen 30 kymppinen suomalainen mies. Koulutukseltani olen sähköasentaja. Haen koulutustani vastaavaa työtä sähköasentajana. Olen tehnyt Espanjassa myös kiinteistönhuoltoon kuuluvia töitä, joten puutarhat, uima-altaat, talon yleinen kunnossapito ovat alueita joita olen tehnyt ja joissa olen hyvä. Puhun äidinkielenä suomea, englannin kieli on vahva ja espanjalla tulen toimeen. Olen yritteliäs, nopea oppimaan ja teen sovitusti...

Jatka lukemista

Erikoishammalääkäri hakee työpaikkaa

Hei ! Olen juuri 50 täyttänyt erikoishammaslääkäri. Mieleni halajaa Espanjan Aurinkorannikolle töihin. Siellä voisin harrastaa kaikkea mukavaa lasteni kanssa ja nauttia työni ohella auringosta ja leppoisasta menosta. Olen koulutukseltani, hallintotieteiden maisteri ja erikoishammalääkäri. Minun kielitaitoni on, Suomi äidinkielenä, Ruotsi tyydyttävä, Englanti hyvä ja Espanja A1. Haen vakituista hammaslääkärin paikkaa Fuengirolasta. Klinikka voi olla suomalainen, skandinaavinen...

Jatka lukemista

Hyvä 30-vuotias mieshenkilö hakee töitä.

Terve ! Olen 30-vuotias mieshenkilö ja etsin kokoaikaista tai osa-aikaista työtä Aurinkorannikolta. Asun jo Fuengirolassa joten olen valmis aloittamaan työt nopealla aikataululla. Työhistoriani on monipuolinen aina kuorma-auton kuljettajasta, kaivinkoneen ajajasta ovelta ovelle kulkevaan myyntiesittelijään. Rakennustyömaalla olen ollut monessa hommassa mukana, olen siis kätevä käsistäni. Olen myös tehnyt autojen fixausta, sisältäen sisäputsausta, myllytystä ja vahausta. Viimeisin...

Jatka lukemista

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS

Yhteydenotto

Duunia Espanjasta

Avenida Nuestro Padre Jesus 34, oficina 9, 29640 Fuengirola

palaute@duunia.es

+34 643 952 400

Veronumero: ESX1627215B