Robert etsii töitä

Hei kaikille ! Nimeni on Robert, olen 20 vuotias ja olen suomalainen. Puhun sujuvasti espanjaa, englantia ja tietysti suomea. Haen töitä asiakaspalvelusta jossa voin käyttää asiantuntemustani tietokoneen käytöstä.

Minut on kasvatettu rehelliseksi, ystävälliseksi, täsmälliseksi ja hoidan kaikki minulle annettavat tehtävät loppuun asti. Harrastan koiran kanssa ulkoilua, moottoripyöräilyä ja tietokoneella pelaamista.

Tulisin mielelläni haastatteluun jos minulle löytyisi sopiva työpaikka. Asun ja olen asunut Espanjassa useamman vuoden ja siksi olisin heti valmis töihin.

Mikäli haluatte Robertin haastatteluun, ottakaa yhteyttä osoitteeseen rekry@duunia.es

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS

Yhteydenotto

Duunia Espanjasta

rekry@duunia.es

+34 643 952 400 ma-pe klo 10-14

Veronumero: ESX1627215B